
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de crumble
Boter Boter | 200 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 300 g g | ||
Suiker Suiker | 175 g g | ||
Zout Zout | |||
Gemengde rode vruchten
Gemengde rode vruchten (diepvries) | 500 g g |
Voor de frozen yoghurt
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 200 ml ml | ||
Suiker Suiker | 100 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 200 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCrumble met frozen yoghurt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng in een kom de yoghurt met de suiker en de vanillesuiker en roer tot de suiker is opgelost.
- Klop de slagroom in een kom stijf en schep onder het yoghurtmengsel. Schenk het in een diepvriesdoos en laat het in de diepvries in 4 uur bevriezen. Roer het mengsel elk halfuur met een vork om, zodat de ijskristallen breken.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de boter in kleine stukjes. Meng de bloem, een snufje zout en de suiker door elkaar. Voeg beetje bij beetje de klontjes boter toe en blijf mengen tot je broodkruimels krijgt.
- Vet een ovenschaal in met boter. Vul met het diepvriesfruit en strooi er de deegkruimels over. Zet 40 minuten in de oven tot de crumble bruin is en het fruit bubbelt. Serveer de crumble met een bolletje yoghurtijs.