Curry/kokos ratatouille met zoete aardappel & zalm

Curry/kokos ratatouille met zoete aardappel & zalm

MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit glazig aan in een stoofpot. Voeg de kokosmelk, de bouillon en de specerijen toe.
  2. Snijd ondertussen de zoete aardappel en de paprika in gelijke stukken (niet te groot).
  3. Voeg de zoete aardappel toe aan de kookpot en laat garen. Voeg na een 5-tal minuutjes ook de paprika toe en laat het geheel pruttelen en gaarkoken. Als laatste kan je de spinazie toevoegen.
  4. Grill ondertussen de zalmfilets en de kerstomaatjes in een grillpan met een beetje olijfolie
  5. Neem een diep bord en schep er de curry/kokos ratatouille in. Leg daar bovenop de zalmfilet en de kerstomaatjes.
  6. Werk af met citroenzeste en verse peterselie.

Gerelateerde recepten