
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Dadels Dadel | 300 g g | |
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas | 100 g g | |
serranoham serranoham | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDadels met serranoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Ontpit de dadels en vul elke dadel op met een beetje blauwschimmelkaas.
- Snij de serranoham in reepjes die even breed zijn als de dadels. Wikkel de gevulde dadels in de ham.
- Bak de dadels enkele minuten in de oven tot de kaas lichtjes smelt en de ham krokant wordt.