
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Dadels Dadel | 300 g g | ||
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas | 100 g g | ||
serranoham serranoham | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDadels met serranoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
- Ontpit de dadels en vul elke dadel op met een beetje blauwschimmelkaas.
- Snij de serranoham in reepjes die even breed zijn als de dadels. Wikkel de gevulde dadels in de ham.
- Bak de dadels enkele minuten in de oven tot de kaas lichtjes smelt en de ham krokant wordt.