De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Dadels met serranoham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Dadels Dadel300 g g
Blauwschimmelkaas Blauwschimmelkaas100 g g
serranoham serranoham150 g g

Dadels met serranoham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(15)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
  2. Ontpit de dadels en vul elke dadel op met een beetje blauwschimmelkaas.
  3. Snij de serranoham in reepjes die even breed zijn als de dadels. Wikkel de gevulde dadels in de ham.
  4. Bak de dadels enkele minuten in de oven tot de kaas lichtjes smelt en de ham krokant wordt.