De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
De lekkerste garnaalsalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Roze garnalen Roze garnalen
(gemarineerd)
500 g g
Avocado's Avocado2
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Pompelmoes Pompelmoes2
Olijfolie Olijfolie5 cl cl
Peper Peper

Voor de saus:

Cocktailsaus Cocktailsaus4 dl dl
Pompelmoessap Pompelmoessap5 cl cl
Munt Munt
(fijngehakt)

De lekkerste garnaalsalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de saus.
  2. Halveer de avocado’s, verwijder de pin en de schil. Snijd in fijne plakjes en schik op een groot bord dat je ingewreven hebt met een halve limoen.
  3. Schil en snijd de pompelmoezen ‘à vif’ of in partjes en schik ze bij de avocado.
  4. Warm de olijfolie in een pan en bak er de garnalen kort in aan. Kruid met peper.
  5. Schik de garnalen op de salade.
  6. Werk de salade net voor het serveren af met de saus.

TIP: Garnalen kunnen warm of koud geserveerd worden. Het bakken geeft ze extra pit.