
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roze garnalen
Roze garnalen (gemarineerd) | 500 g g | |
Avocado's Avocado | 2 | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Pompelmoes Pompelmoes | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 cl cl | |
Peper Peper |
Voor de saus:
Cocktailsaus Cocktailsaus | 4 dl dl | |
Pompelmoessap Pompelmoessap | 5 cl cl | |
Munt
Munt (fijngehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDe lekkerste garnaalsalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de ingrediënten voor de saus.
- Halveer de avocado’s, verwijder de pin en de schil. Snijd in fijne plakjes en schik op een groot bord dat je ingewreven hebt met een halve limoen.
- Schil en snijd de pompelmoezen ‘à vif’ of in partjes en schik ze bij de avocado.
- Warm de olijfolie in een pan en bak er de garnalen kort in aan. Kruid met peper.
- Schik de garnalen op de salade.
- Werk de salade net voor het serveren af met de saus.
TIP: Garnalen kunnen warm of koud geserveerd worden. Het bakken geeft ze extra pit.