De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Deluxe shakshuka met geroosterde aardappelen en chorizo

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

krielaardappelen krielaardappel500 g g
Olijfolie Olijfolie3 el el
Kikkererwten Kikkererwten
(grondig gespoeld)
1 blikken blik
Chilipeperkruiden Chilipeperkruiden0,5 el el
Paprikapoeder Paprikapoeder2 el el
Uien Ui
(grote, fijngesneden in blokjes)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Chorizo Chorizo
(in schijfjes gesneden)
300 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in plakjes gesneden )
1
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Gepelde tomaten Gepelde tomaten
(uit blik )
800 g g
Chilipepers Chilipeper
(gemalen )
1 el el
Eieren Ei4 - 6
Koriander Koriander1 bussels bussel
Peper Peper
Zout Zout

Deluxe shakshuka met geroosterde aardappelen en chorizo

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(31)

Bereiding

  1. Spoel en halveer de krieltjes, besprenkel met olijfolie en bak ze kort goudbruin in een steelpan. Verwarm de oven voor op 200°C. Voeg de kikkererwten en kruiden toe. Laat het geheel nog even kort garen. Haal de pan van het vuur en schep de inhoud in een schaal of diep bord en zet even opzij.
  2. Zet de pan op een middelmatig vuur met wat olijfolie. Voeg de fijngesneden ui, knoflook, chorizoschijfjes en paprika toe en stoof kort op tot de groenten glazig en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout, paprikapoeder en cayennepeper.
  3. Voeg de gepelde tomaten en 1 eetlepel gemalen chilipepers toe en laat even kort op het vuur verder indikken. Voeg nu de krielaardappelen toe. Duw met de bolle kant van een lepel een kleine holte en breek de eieren er voorzichtig bovenop. Schep tenslotte de kikkererwten (even voorzichtig) daarbovenop.
  4. Plaats de pan in de voorverwarmde oven en gaar verder gedurende 10 minuten tot het eiwit gestold is. Werk net voor het serveren af met verse koriander en serveer de shakshuka met enkele sneetjes brood.

Gelijkaardige recepten

Hartige eitjes uit de oven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige eitjes uit de oven
30 min.
(5)
Rode bietenpannenkoekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Rode bietenpannenkoekjes
30 min.
(6)
Gevuld brood met gerookte zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevuld brood met gerookte zalm
2:20 u.
(11)
Bloemkooltoastjes met gravad lax

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bloemkooltoastjes met gravad lax
12:20 u.
(11)
Noedelsoep met eendenborstfilet, spinazie en een soja-eitje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Noedelsoep met eendenborstfilet, spinazie en een soja-eitje
40 min.
(9)
Terrine van parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Terrine van parelhoen
60 min.
(3)
Kwartels op een spiesje met hummus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels op een spiesje met hummus
4:30 u.
(7)
Kaaskroketjes met pistache-spinazietapenade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kaaskroketjes met pistache-spinazietapenade
20 min.
(5)
Pancakes met zalm en spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pancakes met zalm en spinazie
15 min.
(0)
Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano
5 min.
(2)
Gebakken champignons met truffelkaas en pistachenoten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebakken champignons met truffelkaas en pistachenoten
10 min.
(0)
Fattoush salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Fattoush salade
20 min.
(1)
Shakshuka

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Shakshuka
30 min.
(1)
Bagels met zalm-eiersla

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Bagels met zalm-eiersla
25 min.
(0)
Quiche met spinazie, spek en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Quiche met spinazie, spek en kerstomaat
60 min.
(3)