De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Dessertbordje met bavarois, chocolademousse en rood fruit

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Blauwe bessen Blauwe bes
(+ extra voor de afwerking)
250 g g
Roomijs Roomijs4 bolletjes bolletje
Bavarois met fruit Bavarois met fruit4
Chocolademousse Chocolademousse170 g g
Frambozen Framboos
(voor de afwerking)

Dessertbordje met bavarois, chocolademousse en rood fruit

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(0)

Bereiding

  1. Mix de blauwe bessen fijn met het roomijs. Verdeel over glazen en werk af met enkele frambozen en blauwe bessen.
  2. Schik de minibavarois en een mooie eetlepel chocolademousse op de borden. Werk af met frambozen en serveer meteen.

ONZE WIJNTIP: Velada Pink Moscato Mediterráneo