
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Appels Appel | 2 | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Notenrepen naar keuze Notenreep naar keuze | 1 | ||
Pannenkoeken
Pannenkoek (dessertpannenkoekjes) | 250 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDessertpannenkoekjes met appelcompote
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de appels en haal er het klokhuis uit. Stoof de appels beetgaar op een laag vuur in de boter. Strooi er de suiker over en laat karamelliseren. Blus met enkele eetlepels water.
- Serveer deze appelcompote warm bij de pannenkoeken en werk af met stukjes notenreep.