
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peper Peper | 1 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 2,5 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDriepepermarinade voor rundvlees
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Plet de pepermix, een mespunt cayennepeper en knoflook met een vijzel en stamper.
- Meng met de olijfolie en laat minstens 1 dag trekken, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.