De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Driepepermarinade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Peper Peper1 tl tl
Cayennepeper Cayennepeper
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie2,5 dl dl
Peper Peper
Zout Zout

Driepepermarinade voor rundvlees

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(2)

Bereiding

  1. Plet de pepermix, een mespunt cayennepeper en knoflook met een vijzel en stamper.
  2. Meng met de olijfolie en laat minstens 1 dag trekken, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.