
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peper Peper | 1 tl tl | ||
Cayennepeper Cayennepeper | |||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 2,5 dl dl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDriepepermarinade voor rundvlees
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Plet de pepermix, een mespunt cayennepeper en knoflook met een vijzel en stamper.
- Meng met de olijfolie en laat minstens 1 dag trekken, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen.