
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pitabroodjes Pitabroodje | 4 | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 100 g g | ||
Rucola Rucola | |||
Rode uien
Rode ui (in halve maantjes) | 1 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | ||
Groene paprika's
Groene paprika (in blokjes) | 1 | ||
Chipolata's
Chipolata (in stukjes van 1,5 cm ) | 300 g g | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 150 g g | ||
Passata Passata | 250 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEasy peasy pitapizza
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de pitabroodjes rondom open. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de opengesneden pitabroodjes, met de zachte kant naar boven, op.
- Smeer telkens een lepel van de passata over de broodjes. Verdeel er de groenten en de stukjes chipolata over, kruid met peper en zout en bestrooi met de mozzarella. Druppel er nog wat olijfolie over.
- Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Werk de pitapizza's voor het serveren af met een plukje rucola.