De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Easy peasy pitapizza

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pitabroodjes Pitabroodje4
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
100 g g
Rucola Rucola
Rode uien Rode ui
(in halve maantjes)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Groene paprika's Groene paprika
(in blokjes)
1
Chipolata's Chipolata
(in stukjes van 1,5 cm )
300 g g
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
150 g g
Passata Passata250 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Easy peasy pitapizza

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(17)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de pitabroodjes rondom open. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de opengesneden pitabroodjes, met de zachte kant naar boven, op.
  2. Smeer telkens een lepel van de passata over de broodjes. Verdeel er de groenten en de stukjes chipolata over, kruid met peper en zout en bestrooi met de mozzarella. Druppel er nog wat olijfolie over.
  3. Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Werk de pitapizza's voor het serveren af met een plukje rucola.