
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Salami
Salami (worst) | 150 g g | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Passata Passata | 4 el el | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 4 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de punch:
Mandarijnsap
Mandarijnsap (vers) | 700 ml ml | ||
Mandarijnen
Mandarijn (extra partjes) | |||
Limoensap Limoensap | 100 ml ml | ||
Grenadine Grenadine | 80 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEetbaar kerstboompje met mandarijnenpunch
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en duw er met een stervorm 8 kleine sterren uit. Bestrijk elke ster met wat passata, kruid met peper en zout enbestrooi met de mozzarella. Zet 8 minuten in de oven.
- Snij de salamiworst in 8 plakken of vierkantjes van 1 cm dik. Was de komkommer en snij met een dunschiller lange plakken van de komkommer. Stop bij de zaadlijst.Vouw elke plak als een 'kerstboom' in steeds ietsje wijdere bochten en rijg aan een lange houten prikker. Druk elke prikker in een plak salami.Steek telkens een sterpizza bovenop elk kerstboompje.
- Meng voor de punch het mandarijnsap met het limoensap. Verdeel de grenadine over 4 glazen. Rijg telkens 5 mandarijnenpartjes aan een spiesje. Werk erde punch mee af.