De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eetbaar kerstboompje met mandarijnenpunch_main_play

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Salami Salami
(worst)
150 g g
komkommers Komkommer1
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Passata Passata4 el el
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Voor de punch:

Mandarijnsap Mandarijnsap
(vers)
700 ml ml
Mandarijnen Mandarijn
(extra partjes)
Limoensap Limoensap100 ml ml
Grenadine Grenadine80 ml ml

Eetbaar kerstboompje met mandarijnenpunch

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(7)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en duw er met een stervorm 8 kleine sterren uit. Bestrijk elke ster met wat passata, kruid met peper en zout enbestrooi met de mozzarella. Zet 8 minuten in de oven.
  2. Snij de salamiworst in 8 plakken of vierkantjes van 1 cm dik. Was de komkommer en snij met een dunschiller lange plakken van de komkommer. Stop bij de zaadlijst.Vouw elke plak als een 'kerstboom' in steeds ietsje wijdere bochten en rijg aan een lange houten prikker. Druk elke prikker in een plak salami.Steek telkens een sterpizza bovenop elk kerstboompje.
  3. Meng voor de punch het mandarijnsap met het limoensap. Verdeel de grenadine over 4 glazen. Rijg telkens 5 mandarijnenpartjes aan een spiesje. Werk erde punch mee af.