Eetbaar kerstboompje met mandarijnenpunch

Eetbaar kerstboompje met mandarijnenpunch
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en duw er met een stervorm 8 kleine sterren uit. Bestrijk elke ster met wat passata, kruid met peper en zout enbestrooi met de mozzarella. Zet 8 minuten in de oven.

  2. Snij de salamiworst in 8 plakken of vierkantjes van 1 cm dik. Was de komkommer en snij met een dunschiller lange plakken van de komkommer. Stop bij de zaadlijst.Vouw elke plak als een 'kerstboom' in steeds ietsje wijdere bochten en rijg aan een lange houten prikker. Druk elke prikker in een plak salami.Steek telkens een sterpizza bovenop elk kerstboompje.

  3. Meng voor de punch het mandarijnsap met het limoensap. Verdeel de grenadine over 4 glazen. Rijg telkens 5 mandarijnenpartjes aan een spiesje. Werk erde punch mee af.