De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eetbare kerstboom

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg2
Boter Boter4 el el
Basilicum Basilicum
(fijngehakt)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Ananas uit blik Ananas uit blik
(in blokjes)
120 g g
Droge worsten Droge worst
(in blokjes)
1
Kaas Kaas
(in blokjes)
120 g g
Peper Peper
Zout Zout

Eetbare kerstboom

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het pizzadeeg uit. Steek met een ronde uitsteekvorm met een diameter van 3 cm cirkels uit het deeg.
  2. Leg op elk plakje deeg een blokje kaas, salami of ananas. Plooi tot een balletje en leg alle balletjes in de vorm van een kerstboom op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Smelt de boter en meng er de kruiden onder. Kruid met peper en zout. Wrijf hiermee de kerstboom in. Zet 20 minuten in de oven. Serveer meteen.