De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eggs benedict op een broodje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broodjes Broodje
(gehalveerd )
2
Avocado's Avocado
(in plakjes )
2
Eieren Ei4
Azijn Azijn
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Voor de saus:

Eidooiers Eidooier2
Azijn Azijn1 el el
Boter Boter100 g g
Citroensap Citroensap2 el el

Eggs benedict op een broodje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(3)

Bereiding

  1. Pocheer de eieren 4 minuten in zacht kokend water waaraan 1 el azijn is toegevoegd. Halveer de broodjes en rooster ze goudbruin.
  2. Mix de eidooiers met de azijn glad. Smelt de boter en giet langzaam bij de eidooiers en blijf mixen tot een romige, dikke saus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  3. Beleg elke helft met plakjes avocado en leg er een gepocheerd ei bovenop. Giet er wat van de saus over, bestrooi met de bieslook en de cayennepeper.