
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 9 | ||
Melk Melk | 120 ml ml | ||
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (in blokjes) | 50 g g | ||
Wortelen
Wortel (in blokjes) | 50 g g | ||
Pastinaken
Pastinaak (in blokjes) | 80 g g | ||
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 80 g g | ||
Feta Feta | 100 g g | ||
Pesto
Pesto (groene, kant-en-klaar ) | 2 el el | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 2 el el | ||
Peterselie Peterselie | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEiermuffins met ovengroenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een muffinbakvorm in met olie. Verdeel alle groenten over een met bakpapierbeklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en zet 20 minuten in de oven.
- Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met de peterselie, tijm, peper en zout.
- Verdeel de groenten over de muffinvormpjes en breek er de feta over. Schenk er het eiermengsel bij en werk af met een lepel pesto.
- Zet 20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn. Haal ze uit de oven en laat iets afkoelen. Haal de muffins uit de vormpjes en laat zeop een rooster helemaal afkoelen.
- Je kan de afgekoelde muffins een paar dagen bewaren in een gesloten doos in de koelkast.