De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eiermuffins met ovengroenten_play_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei9
Melk Melk120 ml ml
Zoete aardappelen Zoete aardappel
(in blokjes)
50 g g
Wortelen Wortel
(in blokjes)
50 g g
Pastinaken Pastinaak
(in blokjes)
80 g g
Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
80 g g
Feta Feta100 g g
Pesto Pesto
(groene, kant-en-klaar )
2 el el
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(verse)
2 el el
Peterselie Peterselie2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Eiermuffins met ovengroenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een muffinbakvorm in met olie. Verdeel alle groenten over een met bakpapierbeklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en zet 20 minuten in de oven.
  2. Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met de peterselie, tijm, peper en zout.
  3. Verdeel de groenten over de muffinvormpjes en breek er de feta over. Schenk er het eiermengsel bij en werk af met een lepel pesto.
  4. Zet 20 minuten in de oven tot de eieren gestold zijn. Haal ze uit de oven en laat iets afkoelen. Haal de muffins uit de vormpjes en laat zeop een rooster helemaal afkoelen.
  5. Je kan de afgekoelde muffins een paar dagen bewaren in een gesloten doos in de koelkast.