De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eierpannetje met Iberische chorizo en desemtoast

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chorizo Chorizo
(Iberische, in blokjes)
Champignons Champignons
(in schijfjes)
100 g g
Olijfolie Olijfolie
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
100 g g
Broccoli's Broccoli100 g g
Eieren Ei
(geklutst)
6
Volle melk Volle melk60 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Broden Brood
(desembrood, geroosterd)
4 sneetjes sneetje

Eierpannetje met Iberische chorizo en desemtoast

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(18)

Bereiding

 

  1. Roerbak de champignons 2 minuten in olijfolie. Voeg de look toe en bak nog even mee. 
  2. Schep er de tomaatjes, broccoli en chorizo onder en bak 2 minuten verder.  Kluts de eieren met de melk los en kruid met peper en zout. Giet over de groenten en de chorizo. Zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen.
  3. Werk de eierpannetjes voor het serveren af met de lente-ui en de bieslook en serveer met het brood.
Eierpannetje met Iberische chorizo en desemtoast