
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chorizo
Chorizo (Iberische, in blokjes) | |||
Champignons
Champignons (in schijfjes) | 100 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 100 g g | ||
Broccoli's Broccoli | 100 g g | ||
Eieren
Ei (geklutst) | 6 | ||
Volle melk Volle melk | 60 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | ||
Broden
Brood (desembrood, geroosterd) | 4 sneetjes sneetje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEierpannetje met Iberische chorizo en desemtoast
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roerbak de champignons 2 minuten in olijfolie. Voeg de look toe en bak nog even mee.
- Schep er de tomaatjes, broccoli en chorizo onder en bak 2 minuten verder. Kluts de eieren met de melk los en kruid met peper en zout. Giet over de groenten en de chorizo. Zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen.
- Werk de eierpannetjes voor het serveren af met de lente-ui en de bieslook en serveer met het brood.
