De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Empanadas caprese

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg2
Pesto Pesto
(groene)
150 g g
Mozzarella Mozzarella
(in blokjes)
125 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(in partjes)
150 g g
Basilicum Basilicum
(fijngesneden)
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Peper Peper
Zout Zout

Empanadas caprese

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(22)

Bereiding

  1. Maak de caprese salade: meng de kerstomaten met de mozzarella, de pijnboompitten en het basilicum. Giet er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Schep om.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een ronde vorm cirkels uit het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Besmeer elke deegcirkel met de pesto en beleg met een flinke lepel van de caprese salade. Plooi dicht en duw de randen met een vork goed aan. Zet 15 minuten in de oven.