Enchilada's met restjes groenten

Enchilada's met restjes groenten
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de tomatenblokjes in een pan en kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  2. Fruit de ui met de knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Breng op smaak met het paprikapoeder, de cayennepeper, peper en zout.

  3. Voeg de groenten, behalve de kerstomaatjes, toe. Laat 5 minuten pruttelen.

  4. Schep wat van het gehaktmengsel in het midden van elke wrap en rol op. Leg de opgerolde wraps in een ingevette ovenschaal. Schep er wat van de tomatensaus over, beleg met de kerstomaatjes en bestrooi met de kaas. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren eventueel nog met gehakte peterselie.