
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gehakt
Gehakt (varkens/rund) | 500 g g | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 400 g g | |
Paprika's
Paprika (in blokjes) | 100 g g | |
Selder
Selder (groene, in blokjes) | 100 g g | |
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 100 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in partjes) | 100 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 50 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEnchilada's met restjes groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de tomatenblokjes in een pan en kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Fruit de ui met de knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Breng op smaak met het paprikapoeder, de cayennepeper, peper en zout.
- Voeg de groenten, behalve de kerstomaatjes, toe. Laat 5 minuten pruttelen.
- Schep wat van het gehaktmengsel in het midden van elke wrap en rol op. Leg de opgerolde wraps in een ingevette ovenschaal. Schep er wat van de tomatensaus over, beleg met de kerstomaatjes en bestrooi met de kaas. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren eventueel nog met gehakte peterselie.