De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Enchilada's met restjes groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gehakt Gehakt
(varkens/rund)
500 g g
Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Tomatenblokjes Tomatenblokjes400 g g
Paprika's Paprika
(in blokjes)
100 g g
Selder Selder
(groene, in blokjes)
100 g g
Courgettes Courgette
(in blokjes)
100 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(in partjes)
100 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze50 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder
Cayennepeper Cayennepeper
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peper Peper
Zout Zout

Enchilada's met restjes groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(12)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de tomatenblokjes in een pan en kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  2. Fruit de ui met de knoflook in olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Breng op smaak met het paprikapoeder, de cayennepeper, peper en zout.
  3. Voeg de groenten, behalve de kerstomaatjes, toe. Laat 5 minuten pruttelen.
  4. Schep wat van het gehaktmengsel in het midden van elke wrap en rol op. Leg de opgerolde wraps in een ingevette ovenschaal. Schep er wat van de tomatensaus over, beleg met de kerstomaatjes en bestrooi met de kaas. Zet de ovenschaal 25 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren eventueel nog met gehakte peterselie.