
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Entrecôte Entrecôte | 4 | |
Courgettes Courgette | 2 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Aubergines Aubergine | 2 | |
Venkels Venkel | 2 | |
Rode uien Rode ui | 2 | |
Olijfolie Olijfolie |
Voor de marinade
Basilicum Basilicum | 2 el el | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 3 el el | |
Citroenrasp Citroenrasp | 1 el el | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEntrecote met Italiaanse marinade en gegrilde groentjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak eerst de marinade:Meng alle ingrediënten goed dooreen. Giet de marinade in een kom, voeg het vlees toe en laat minimaal 30 min., maximaal 3 uur marineren.
- Was alle groenten en snijd ze in plakken. Meng in een kom met wat olijfolie.
- Grill de groentjes in porties beetgaar. Grill ook de entrecote tot de gewenste gaarheid en serveer met de groentjes.