
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Entrecôte Entrecôte | 4 | ||
Courgettes Courgette | 2 | ||
Rode paprika's Rode paprika | 2 | ||
Aubergines Aubergine | 2 | ||
Venkels Venkel | 2 | ||
Rode uien Rode ui | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie |
Voor de marinade
Basilicum Basilicum | 2 el el | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 3 el el | ||
Citroenrasp Citroenrasp | 1 el el | ||
Citroensap Citroensap | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | 3 el el |
Entrecote met Italiaanse marinade en gegrilde groentjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
0:45
min.
(1)
Bereiding
- Maak eerst de marinade:Meng alle ingrediënten goed dooreen. Giet de marinade in een kom, voeg het vlees toe en laat minimaal 30 min., maximaal 3 uur marineren.
- Was alle groenten en snijd ze in plakken. Meng in een kom met wat olijfolie.
- Grill de groentjes in porties beetgaar. Grill ook de entrecote tot de gewenste gaarheid en serveer met de groentjes.