De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Entrecôte tagliata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Entrecôte Entrecôte
(2 filets)
720 g g
Tagliatelle Tagliatelle600 g g
Rucola Rucola100 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(in kwartjes)
20
Sjalotten Sjalot
(fijngesnipperd)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
100 g g
Citroenen Citroen
(zeste en sap )
1
Olijfolie Olijfolie100 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Entrecôte tagliata

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(20)

Bereiding

  1. Meng de kerstomaten, sjalotten en knoflook. Breng op smaak met de olijfolie, citroensap, olijfolie, peper van de molen en zout
  2. Haal de entrecôtes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf ze in met olijfolie. Laat een grillpan heet worden en leg het vlees in de pan. Bak aan beide zijden 1 minuut. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  3. Kook de tagliatelle gaar volgens de instructies op de verpakking.
  4. Verdeel de rucola over de borden met de kaas, citroenzeste en het tomatenmengsel. Snijd het vlees in plakjes en dresseer het op de salade. Serveer met de tagliatelle.