
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Entrecôte
Entrecôte (2 filets) | 720 g g | |
Tagliatelle Tagliatelle | 600 g g | |
Rucola Rucola | 100 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in kwartjes) | 20 | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 100 g g | |
Citroenen
Citroen (zeste en sap ) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEntrecôte tagliata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de kerstomaten, sjalotten en knoflook. Breng op smaak met de olijfolie, citroensap, olijfolie, peper van de molen en zout
- Haal de entrecôtes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf ze in met olijfolie. Laat een grillpan heet worden en leg het vlees in de pan. Bak aan beide zijden 1 minuut. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
- Kook de tagliatelle gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Verdeel de rucola over de borden met de kaas, citroenzeste en het tomatenmengsel. Snijd het vlees in plakjes en dresseer het op de salade. Serveer met de tagliatelle.