
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta | 1 el el | |
Water Water | 70 cl cl | |
Kookroom Kookroom | 30 cl cl | |
Erwten Erwten | 500 g g | |
Basilicum Basilicum | 0,5 bosjes bosje | |
Hazelnoten Hazelnoot | 100 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Paneermeel Paneermeel | 3 el el | |
bruin brood bruin brood | 3 - 4 sneetjes sneetje | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listErwtensoep met hazelnoten en basilicum
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de uien en knoflook. Stoof de uien en de helft van de knoflook in de boter. Voeg de groentebouillonpasta toe en bevochtig met het water en de room. Laat even doorkoken en voeg dan de erwten toe. Breng aan de kook en kruid met peper en zout. Laat de erwten gaarkoken en voeg de basilicum toe. Mix de groenten fijn en duw door een zeef. Hou warm.
- Hak de hazelnoten fijn en bak goudbruin in de olijfolie met de rest van de knoflook en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Werk er de erwtensoep mee af. Serveer met het bruin brood besmeerd met de mosterd.