De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Erwtensoep met hazelnoten en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Boter Boter50 g g
Groentebouillonpasta Groentebouillonpasta1 el el
Water Water70 cl cl
Kookroom Kookroom30 cl cl
Erwten Erwten500 g g
Basilicum Basilicum0,5 bosjes bosje
Hazelnoten Hazelnoot100 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Paneermeel Paneermeel3 el el
bruin brood bruin brood3 - 4 sneetjes sneetje
Mosterd Mosterd1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Erwtensoep met hazelnoten en basilicum

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(0)

Bereiding

  1. Snipper de uien en knoflook. Stoof de uien en de helft van de knoflook in de boter. Voeg de groentebouillonpasta toe en bevochtig met het water en de room. Laat even doorkoken en voeg dan de erwten toe. Breng aan de kook en kruid met peper en zout. Laat de erwten gaarkoken en voeg de basilicum toe. Mix de groenten fijn en duw door een zeef. Hou warm.
  2. Hak de hazelnoten fijn en bak goudbruin in de olijfolie met de rest van de knoflook en het paneermeel. Kruid met peper en zout. Werk er de erwtensoep mee af. Serveer met het bruin brood besmeerd met de mosterd.