Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 400 g g | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Witte asperges
Witte asperge (bussels, schoongemaakt) | 2 | |
Prosciutto Prosciutto | 6 sneetjes sneetje | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Eieren Ei | 4 | |
Boter Boter | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listErwtjespuree met asperges
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de sjalot met de look glazig. Voeg de erwtjes toe en bak ze gaar. Doe ze daarna in een blender en mix ze samen met een handvol muntblaadjes tot een puree. Kruid met peper en zout.
- Blancheer de asperges in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Bak de asperges in wat hete boter licht bruin. Kruid met peper en zout. Bak de prosciutto in een droge pan krokant. Schep uit de pan. Smelt boter in de pan en bak spiegeleitjes van de eieren.
- Verdeel de puree over de borden, leg er de asperges en een spiegeleitje op en werk af met de prosciutto en de bieslook.