De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Escabeche van oesters en grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Oesters Oester20
Grijze garnalen Grijze garnalen150 g g
Tomaten Tomaat
(groot formaat)
2
Stengels selder Stengel selder
(groene)
2
Sjalotten Sjalot1
Limoenen Limoen1
Olijfolie Olijfolie4 el el
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zout Zout

Escabeche van oesters en grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de tomaten en selder in blokjes. Maak de oesters open en vang het oestervocht op. Meng de tomaten- en selderblokjes met de oesters, het oestervocht en de grijze garnalen. Snipper de sjalot en voeg toe. Rasp er ook de schil van de limoen over.
  2. Meng het sap van de limoen met de olijfolie en warm licht op. Meng met de rest van de ingrediënten en kruid met peper en zout. Snipper een handvol bieslook en werk er de escabeche mee af.

ONZE WIJNTIP: Loire, Taille aux buis AOP, 2015