
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Oesters Oester | 20 | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 150 g g | |
Tomaten
Tomaat (groot formaat) | 2 | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 2 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEscabeche van oesters en grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de tomaten en selder in blokjes. Maak de oesters open en vang het oestervocht op. Meng de tomaten- en selderblokjes met de oesters, het oestervocht en de grijze garnalen. Snipper de sjalot en voeg toe. Rasp er ook de schil van de limoen over.
- Meng het sap van de limoen met de olijfolie en warm licht op. Meng met de rest van de ingrediënten en kruid met peper en zout. Snipper een handvol bieslook en werk er de escabeche mee af.
ONZE WIJNTIP: Loire, Taille aux buis AOP, 2015