Everzwijnragout gepimpt, met homemade pomme duchesse

Everzwijnragout gepimpt, met homemade pomme duchesse
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Snij de champignons in plakjes. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de sjalotten glazig. Voeg de champignons toe en bak beetgaar. Blus met een scheutje porto en laat inkoken. Kruid met de tijm, peterselie en peper en zout.

  2. Verwarm de everzwijnragout en voeg de champignons toe. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Kook de aardappelen gaar. Giet af en pureer samen met het ei en een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe de puree in een spuitzak en spuit kleine toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 25 minuten in de oven tot de pommes duchesses goudbruin kleuren. Serveer bij de ragout.