
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Everzwijnragout Everzwijnragout | 800 g g | |
Champignons
Champignons (gemengde) | 200 g g | |
Sjalotten
Sjalot (in partjes) | 2 | |
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Porto Porto | ||
Aardappelen Aardappel | 500 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Boter Boter | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEverzwijnragout gepimpt, met homemade pomme duchesse
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de champignons in plakjes. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de sjalotten glazig. Voeg de champignons toe en bak beetgaar. Blus met een scheutje porto en laat inkoken. Kruid met de tijm, peterselie en peper en zout.
- Verwarm de everzwijnragout en voeg de champignons toe. Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de aardappelen gaar. Giet af en pureer samen met het ei en een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe de puree in een spuitzak en spuit kleine toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 25 minuten in de oven tot de pommes duchesses goudbruin kleuren. Serveer bij de ragout.