De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout gepimpt, met homemade pomme duchesse

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Everzwijnragout Everzwijnragout800 g g
Champignons Champignons
(gemengde)
200 g g
Sjalotten Sjalot
(in partjes)
2
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Porto Porto
Aardappelen Aardappel500 g g
Eieren Ei1
Boter Boter
Nootmuskaat Nootmuskaat
Peper Peper
Zout Zout

Everzwijnragout gepimpt, met homemade pomme duchesse

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Snij de champignons in plakjes. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de sjalotten glazig. Voeg de champignons toe en bak beetgaar. Blus met een scheutje porto en laat inkoken. Kruid met de tijm, peterselie en peper en zout.
  2. Verwarm de everzwijnragout en voeg de champignons toe. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Kook de aardappelen gaar. Giet af en pureer samen met het ei en een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe de puree in een spuitzak en spuit kleine toefjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 25 minuten in de oven tot de pommes duchesses goudbruin kleuren. Serveer bij de ragout.