De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout met gestoofde groentjes en kroketten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Everzwijnragout Everzwijnragout800 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
Pastinaken Pastinaak
(grote )
2
Wortelen Wortel
(grote )
4
Champignons Champignons
(in partjes)
250 g g
Tijm Tijm
(verse )
4 takjes takje
Rucola Rucola
Gerookt spek Gerookt spek
(in blokjes)
125 g g
Tomatenpuree Tomatenpuree1 el el
Tarwebloem Tarwebloem2 el el
Rode wijn Rode wijn400 ml ml
Runderbouillon Runderbouillon400 ml ml
Suiker Suiker1 el el
Bruine suiker Bruine suiker1 el el
Honing Honing2 el el
Aardappelkroketten Aardappelkroket16
Boter Boter
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Everzwijnragout met gestoofde groentjes en kroketten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:30 u.
(55)

Bereiding

 

  1. Kruid het vlees met peper en zout en bak rondom goudbruin in hete olijfolie. Voeg de ui en de spekblokjes toe en laat 10 minuten mee stoven.
  2. Voeg de champignons en de tijm toe, bestrooi met de bloem en de suiker en roerbak 2 minuten. Schep er de tomatenpuree onder en bak nog 1 minuut verder. Blus met de rode wijn en de bouillon en roer alles goed om. Laat 2 uur sudderen op een laag vuur. Roer af en toe om. Proef en kruid eventueel bij me peper en zout. 
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaken en  wortelen en snij ze in de lengte in partjes. Bak de groenten in een ovenbestendige pan in boter rondom goudbruin. Druppel er de honing over en bestrooi met de bruine suiker. Schep alles om en zet de pan 20 minuten in de oven. Bak de kroketten goudbruin. 
  4. Serveer de ragout met de groenten en kroketten en werk af me de rucola.
Everzwijnragout met gestoofde groentjes en kroketten