
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Everzwijnragout Everzwijnragout | 800 g g | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | |||
Pastinaken
Pastinaak (grote ) | 2 | ||
Wortelen
Wortel (grote ) | 4 | ||
Champignons
Champignons (in partjes) | 250 g g | ||
Tijm
Tijm (verse ) | 4 takjes takje | ||
Rucola Rucola | |||
Gerookt spek
Gerookt spek (in blokjes) | 125 g g | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 el el | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 2 el el | ||
Rode wijn Rode wijn | 400 ml ml | ||
Runderbouillon Runderbouillon | 400 ml ml | ||
Suiker Suiker | 1 el el | ||
Bruine suiker Bruine suiker | 1 el el | ||
Honing Honing | 2 el el | ||
Aardappelkroketten Aardappelkroket | 16 | ||
Boter Boter | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEverzwijnragout met gestoofde groentjes en kroketten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid het vlees met peper en zout en bak rondom goudbruin in hete olijfolie. Voeg de ui en de spekblokjes toe en laat 10 minuten mee stoven.
- Voeg de champignons en de tijm toe, bestrooi met de bloem en de suiker en roerbak 2 minuten. Schep er de tomatenpuree onder en bak nog 1 minuut verder. Blus met de rode wijn en de bouillon en roer alles goed om. Laat 2 uur sudderen op een laag vuur. Roer af en toe om. Proef en kruid eventueel bij me peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaken en wortelen en snij ze in de lengte in partjes. Bak de groenten in een ovenbestendige pan in boter rondom goudbruin. Druppel er de honing over en bestrooi met de bruine suiker. Schep alles om en zet de pan 20 minuten in de oven. Bak de kroketten goudbruin.
- Serveer de ragout met de groenten en kroketten en werk af me de rucola.
