De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout met Leffe en aardappelkroketjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Everzwijnragout Everzwijnragout800 g g
Spruitjes Spruitjes500 g g
Uien Ui3
Wortelen Wortel60 g g
Blonde Leffe Tripel Blonde Leffe Tripel66 cl cl
Winterpuree Winterpuree
(van knolselder)
500 g g
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Boter Boter100 g g
Mosterd Mosterd1 el el
Kruidentuiltjes Kruidentuiltje1
Peterselie Peterselie
Aardappelkroketten Aardappelkroket1 kg kg
Peper Peper
Zout Zout

Everzwijnragout met Leffe en aardappelkroketjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:15 u.
(0)

Bereiding

  1. Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen, zodat je het beter kan bakken.
  2. Bak de stukken everzwijn goudbruin aan in boter, bij voorkeur in een hoge gietijzeren kookpot. Hak de wortelen en de uien grof en voeg ze eraan toe. Bestrooi met de bloem, meng die goed onder het vlees en de groenten en laat even meebakken. Zorg ervoor dat ze niet te sterk kleuren.
  3. Giet er de Leffe over, maar houd een goede scheut over om later in de afgewerkte saus te gieten. Probeer zo goed mogelijk alle aanbaksels onderaan de kookpot los te krijgen. Voeg de mosterd en het kruidentuiltje aan het geheel toe en laat alles ca. 35 minuten onder een gesloten deksel gaar sudderen. Een alternatief is dat je het 1 uur in een voorverwarmde oven plaatst op een matige temperatuur.
  4. Was de spruitjes en kook ze in gezouten water tot ze gaar zijn.
  5. Haal na het garen de stukjes vlees uit de pan en zeef de saus. Breng ze op smaak met zout en peper, wat boter en het laatste scheutje Leffe. Giet de saus over het vlees en houd het warm.
  6. Verdeel het vlees over warme borden en bestrooi met gehakte peterselie. Overgiet met nog wat saus en serveer er de knolselderpuree, de spruitjes en een kommetje aardappelkroketjes bij.

Gelijkaardige recepten

Parelhoen à la waterzooi

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen à la waterzooi
40 min.
(0)
Gelakte eendenborstfilet met notenkorstje en groene asperges

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gelakte eendenborstfilet met notenkorstje en groene asperges
40 min.
(0)
Kwartel met druifjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel met druifjes
25 min.
(0)
Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt
40 min.
(0)
Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met groene asperges en pompoen
45 min.
(0)
Herfstslaatje met kwartel en gekonfijte sjalot

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Herfstslaatje met kwartel en gekonfijte sjalot
40 min.
(0)
Kwartel op Indische wijze

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel op Indische wijze
40 min.
(0)
Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool
35 min.
(0)
Gelakte eend met gebakken witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gelakte eend met gebakken witloof
40 min.
(0)
Parelhoen met pickles en gebakken bloemkool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met pickles en gebakken bloemkool
40 min.
(0)
Everzwijnrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnrollade
45 min.
(0)
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
40 min.
(0)
Kwartel in preinestje met portosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel in preinestje met portosaus
50 min.
(0)
Eendenborst à l'orange met venkel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst à l'orange met venkel
50 min.
(0)
Hindegebraad met broccoligratin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met broccoligratin
45 min.
(0)