De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelkroketten Aardappelkroket20
Peterselie Peterselie bosjes bosje

Voor de ragout:

Everzwijnragout Everzwijnragout800 g g
Sjalotten Sjalot
(groot formaat, gesnipperd)
2
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix400 g g
Wildfond Wildfond2 dl dl
Witte wijn Witte wijn1 dl dl
Peperroomsaus Peperroomsaus4 dl dl
Boter Boter100 g g

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de frietketel voor op 180 °C.
  2. Laat de boter kleuren in een hete stoofpan. Bak er de everzwijnragout in aan. Voeg de sjalotten en paddenstoelen toe en laat even doorstoven met de fond en witte wijn. Werk af met de peperroomsaus en laat nog 20 minuten zacht doorstoven onder deksel.
  3. Frituur de aardappelkroketten.
  4. Serveer de everzwijnragout met enkele kroketten. Werk af met gehakte peterselie.