
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelkroketten Aardappelkroket | 20 | ||
Peterselie Peterselie | bosjes bosje |
Voor de ragout:
Everzwijnragout Everzwijnragout | 800 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (groot formaat, gesnipperd) | 2 | ||
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix | 400 g g | ||
Wildfond Wildfond | 2 dl dl | ||
Witte wijn Witte wijn | 1 dl dl | ||
Peperroomsaus Peperroomsaus | 4 dl dl | ||
Boter Boter | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEverzwijnragout met paddenstoelenmengeling
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de frietketel voor op 180 °C.
- Laat de boter kleuren in een hete stoofpan. Bak er de everzwijnragout in aan. Voeg de sjalotten en paddenstoelen toe en laat even doorstoven met de fond en witte wijn. Werk af met de peperroomsaus en laat nog 20 minuten zacht doorstoven onder deksel.
- Frituur de aardappelkroketten.
- Serveer de everzwijnragout met enkele kroketten. Werk af met gehakte peterselie.