De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelkroketten Aardappelkroket20
Peterselie Peterselie bosjes bosje

Voor de ragout:

Everzwijnragout Everzwijnragout800 g g
Sjalotten Sjalot
(groot formaat, gesnipperd)
2
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix400 g g
Wildfond Wildfond2 dl dl
Witte wijn Witte wijn1 dl dl
Peperroomsaus Peperroomsaus4 dl dl
Boter Boter100 g g

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de frietketel voor op 180 °C.
  2. Laat de boter kleuren in een hete stoofpan. Bak er de everzwijnragout in aan. Voeg de sjalotten en paddenstoelen toe en laat even doorstoven met de fond en witte wijn. Werk af met de peperroomsaus en laat nog 20 minuten zacht doorstoven onder deksel.
  3. Frituur de aardappelkroketten.
  4. Serveer de everzwijnragout met enkele kroketten. Werk af met gehakte peterselie.

Gelijkaardige recepten

Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met Muscat de Rivesaltes en uienkonfijt
40 min.
(0)
Hindegebraad met groene asperges en pompoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met groene asperges en pompoen
45 min.
(0)
Hindesteak met peer, knolselder en rode kool

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met peer, knolselder en rode kool
35 min.
(0)
Hindegebraad met broccoligratin

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraad met broccoligratin
45 min.
(0)
Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak in kruidenmantel met noordkrieken en wintergroenten
45 min.
(0)
Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met mango- en mirabellencompote en Nicola-aardappelen
40 min.
(0)
Everzwijnragout met witloof en veenbessensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnragout met witloof en veenbessensaus
1:40 u.
(1)
Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met knolselderpuree en in witte wijn gekarameliseerde peertjes
35 min.
(0)
Hindesteak met donker biersaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met donker biersaus
50 min.
(1)
Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijnsteak met vijgen-bramensaus
40 min.
(0)
Hindestoofpot met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestoofpot met witloof
2:30 u.
(0)
Hindestroganoff

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindestroganoff
50 min.
(3)
Everzwijn-parmentier met witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Everzwijn-parmentier met witloof
35 min.
(1)
Hindesteak met zoete sjalotsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindesteak met zoete sjalotsaus
45 min.
(0)
Zoetzure hindewok met rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zoetzure hindewok met rijst
20 min.
(4)