
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Everzwijnragout Everzwijnragout | 500 g g | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 200 g g | ||
krielaardappelen krielaardappel | 200 g g | ||
Wortelen Wortel | 3 | ||
Uien Ui | 2 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Rode wijn Rode wijn | 40 cl cl | ||
Wildfond Wildfond | 50 cl cl | ||
Tijm Tijm | |||
Peterselie
Peterselie (voor de afwerking) | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Everzwijnragout met zoete aardappelen en krieltjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
2:30
u.
(0)
Bereiding
- Bak het vlees goudbruin in de boter op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
- Schil en snij de groenten en knoflook in stukken. Voeg toe aan het vlees en zet het vuur lager. Laat even stoven en giet er de rode wijn en wildfond bij. Kruid met peper en zout. Voeg ook een handvol tijm toe. Laat gaarstoven.
- Werk de everzwijnragout af met een handvol gehakte peterselie.
ONZE WIJNTIP: Vinsobres AOP