De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnragout met zoete aardappelen en krieltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Everzwijnragout Everzwijnragout500 g g
Boter Boter50 g g
Zoete aardappelen Zoete aardappel200 g g
krielaardappelen krielaardappel200 g g
Wortelen Wortel3
Uien Ui2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Rode wijn Rode wijn40 cl cl
Wildfond Wildfond50 cl cl
Tijm Tijm
Peterselie Peterselie
(voor de afwerking)
Peper Peper
Zout Zout

Everzwijnragout met zoete aardappelen en krieltjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

2:30 u.
(0)

Bereiding

  1. Bak het vlees goudbruin in de boter op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  2. Schil en snij de groenten en knoflook in stukken. Voeg toe aan het vlees en zet het vuur lager. Laat even stoven en giet er de rode wijn en wildfond bij. Kruid met peper en zout. Voeg ook een handvol tijm toe. Laat gaarstoven.
  3. Werk de everzwijnragout af met een handvol gehakte peterselie.

ONZE WIJNTIP: Vinsobres AOP