Everzwijnrollade

Everzwijnrollade
MoeilijkheidGemiddeld
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Warm de oven voor op 170 °C .

  2. Stoof de spinazie in de helft van de boter. Laat slinken en kruid met peper en zout.

  3. Schik op elke everzwijnsteak wat uitgelekte spinazie met daarop een sneetje Faux Gras. Rol op en knoop dicht met keukentouw. Smelt de resterende boter in een pan en bak er de verschillende rollades in aan. Kruid met peper en zout. Dek af met aluminiumfolie en laat 8 minuten verder garen in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten alvorens te serveren.

  4. Maak de pommes duchesse:Warm de puree op met de boter en kruid met peper en zout. Doe in een spuitzak en spuit kleine roosjes op een bakplaat. Bak in enkele minuten goudbruin in de oven.

  5. Maak de saus:Stoof de paddenstoelen aan in de pan van het vlees. Giet er de wildfond bij en laat even inkoken. Werk af met de room, wat takjes tijm en de boter. Breng op smaak met peper en zout.

  6. Warm de roomboterpasteitjes en de overgebleven gestoofde spinazie op.

  7. Serveer elke everzwijnrollade met daarbij een warm pasteitje met spinazie. Werk af met de saus en geef er de pommes duchesse bij.

  8. Tip: Koop al voorgemaakte pomme duchesse om tijd te winnen.