De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Everzwijnrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Everzwijnsteaks Everzwijnsteak
(opengesneden tot een lap van 1 cm dik)
4
Bladspinazie Bladspinazie500 g g
Faux gras Faux gras4 sneetjes sneetje
Roomboterpasteitjes Roomboterpasteitje4
Peper Peper
Zout Zout
Boter Boter2 el el

Voor de saus:

Wildfond Wildfond4 dl dl
Paddenstoelenmix Paddenstoelenmix200 g g
Kookroom Kookroom1 dl dl
Boter Boter2 el el
Tijm Tijm
(enkele )
takjes takje
Peper Peper
Zout Zout

Voor de pommes duchesse:

Aardappelpuree Aardappelpuree400 g g
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Everzwijnrollade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(3)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 170 °C .
  2. Stoof de spinazie in de helft van de boter. Laat slinken en kruid met peper en zout.
  3. Schik op elke everzwijnsteak wat uitgelekte spinazie met daarop een sneetje Faux Gras. Rol op en knoop dicht met keukentouw. Smelt de resterende boter in een pan en bak er de verschillende rollades in aan. Kruid met peper en zout. Dek af met aluminiumfolie en laat 8 minuten verder garen in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten alvorens te serveren.
  4. Maak de pommes duchesse:Warm de puree op met de boter en kruid met peper en zout. Doe in een spuitzak en spuit kleine roosjes op een bakplaat. Bak in enkele minuten goudbruin in de oven.
  5. Maak de saus:Stoof de paddenstoelen aan in de pan van het vlees. Giet er de wildfond bij en laat even inkoken. Werk af met de room, wat takjes tijm en de boter. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Warm de roomboterpasteitjes en de overgebleven gestoofde spinazie op.
  7. Serveer elke everzwijnrollade met daarbij een warm pasteitje met spinazie. Werk af met de saus en geef er de pommes duchesse bij.

Tip: Koop al voorgemaakte pomme duchesse om tijd te winnen.