
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Everzwijnsteaks Everzwijnsteak | 4 | ||
Aardperen Aardpeer | 2 | ||
Rode wijn Rode wijn | 1 dl dl | ||
Wildfond Wildfond | 1 dl dl | ||
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | ||
Winterpuree
Winterpuree (van pompoen) | 500 g g | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Benodigdheden
Aluminiumfolie Aluminiumfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEverzwijnsteak met aardpeer
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de steaks aan beide kanten met peper en zout en schroei ze toe in een pan met boter. Haal het vlees uit de pan en dek af met aluminiumfolie.
- Blus de pan met wat rode wijn, voeg er de wildfond en room aan toe en kruid goed met grof gemalen peper. Laat tot de helft inkoken.
- Snijd de aardpeer in blokjes van 1 cm. Verwarm wat boter in een pannetje en stoof er de stukjes aardpeer in.
- Schik alles mooi op een warm bord en serveer er de warme pompoenpuree bij.