De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Entrecôte Entrecôte500 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Limoenen Limoen
(sap)
1
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Savooikool Savooikool
(in reepjes)
200 g g
Gele paprika's Gele paprika
(in reepjes)
1
Groene paprika's Groene paprika
(in reepjes)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Chilipepers Chilipeper
(grof gesneden)
1
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Yoghurt Yoghurt
(volle)
150 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Fajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(28)

Bereiding

 

  1. Haal het vlees een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Druppel er het limoensap over en laat even rusten.
  2. Meng de ui met de paprika's en de kool. Giet er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Roerbak de groenten een 10-tal minuten.
    Gril de entrecôte ongeveer 3 minuten langs elke kant. Laat het vlees daarna 5 minuten rusten onder folie. Warm ook de wraps even op in de grillpan.
  3. Mix voor de dressing de yoghurt met de knoflook, de chilipeper en de helft van de koriander glad. Kruid met peper en zout. 
    Snij het vlees in mooie reepjes. Beleg elke wrap met de gebakken groenten en de reepjes entrecôte. Werk af met de dressing en de resterende koriander.
Fajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte