
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Entrecôte Entrecôte | 500 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Savooikool
Savooikool (in reepjes) | 200 g g | ||
Gele paprika's
Gele paprika (in reepjes) | 1 | ||
Groene paprika's
Groene paprika (in reepjes) | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | ||
Chilipepers
Chilipeper (grof gesneden) | 1 | ||
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | ||
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 4 | ||
Yoghurt
Yoghurt (volle) | 150 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal het vlees een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Druppel er het limoensap over en laat even rusten.
- Meng de ui met de paprika's en de kool. Giet er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Roerbak de groenten een 10-tal minuten.
Gril de entrecôte ongeveer 3 minuten langs elke kant. Laat het vlees daarna 5 minuten rusten onder folie. Warm ook de wraps even op in de grillpan. - Mix voor de dressing de yoghurt met de knoflook, de chilipeper en de helft van de koriander glad. Kruid met peper en zout.
Snij het vlees in mooie reepjes. Beleg elke wrap met de gebakken groenten en de reepjes entrecôte. Werk af met de dressing en de resterende koriander.
