Fajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte

Fajita met gewokte savooikool en reepjes entrecôte
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Haal het vlees een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Druppel er het limoensap over en laat even rusten.

  2. Meng de ui met de paprika's en de kool. Giet er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Roerbak de groenten een 10-tal minuten.Gril de entrecôte ongeveer 3 minuten langs elke kant. Laat het vlees daarna 5 minuten rusten onder folie. Warm ook de wraps even op in de grillpan.

  3. Gril de entrecôte ongeveer 3 minuten langs elke kant. Laat het vlees daarna 5 minuten rusten onder folie. Warm ook de wraps even op in de grillpan.

  4. Mix voor de dressing de yoghurt met de knoflook, de chilipeper en de helft van de koriander glad. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in mooie reepjes. Beleg elke wrap met de gebakken groenten en de reepjes entrecôte. Werk af met de dressing en de resterende koriander.

  5. Snij het vlees in mooie reepjes. Beleg elke wrap met de gebakken groenten en de reepjes entrecôte. Werk af met de dressing en de resterende koriander.