De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Farfalle met courgette en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Farfalle Farfalle1 kg kg
Courgettes Courgette3
Tomatensaus Tomatensaus
(met basilicum)
720 ml ml
Paprikamix Paprikamix500 g g
Grana padano Grana padano100 g g
Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie

Farfalle met courgette en tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Versnipper de ui en de look en stoof ze glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de tomatensaus met basilicum toe en laat koken. Kruid met peper en zout naar smaak.
  2. Kook de farfalle al dente in gezouten water.
  3. Snijd de courgettes in schijfjes en de paprika’s in reepjes. Bak ze kort in de pan in een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.
  4. Meng de farfalle met de saus en groenten en werk af met Grana Padano.