
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fazantfilets
Fazantfilet (in blokjes) | 4 | ||
Ananassen Ananas | 8 - 12 schijfjes schijfje | ||
Kookroom Kookroom | 2,5 dl dl | ||
Currypoeder Currypoeder | 2 el el | ||
Water Water | 2 dl dl | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 0,5 blokjes blokje | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | ||
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | ||
Rijst Rijst | 400 g g | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFazant met curry en ananas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst gaar in gezouten water.
- Verhit olijfolie in een pan en bak de fazantenblokjes gaar en goudbruin. Neem uit de pan en hou warm onder folie.
- Doe nog wat olijfolie in de pan en voeg het currypoeder toe. Laat 1 minuut al roerend bakken. Voeg de paprika toe en laat even meebakken. Blus met de bouillon en roer het aanbaksel los. Kook voor de helft in. Voeg het vlees en de room toe en laat goed opwarmen. Kruid met peper en zout.
- Bak in een andere pan de ananasschijfjes goudbruin in hete olijfolie.
- Schep op elk bord wat rijst, overgiet met de currysaus met fazant en leg er de gebakken ananasschijfjes bovenop.