De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fazant met curry en ananas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fazantfilets Fazantfilet
(in blokjes)
4
Ananassen Ananas8 - 12 schijfjes schijfje
Kookroom Kookroom2,5 dl dl
Currypoeder Currypoeder2 el el
Water Water2 dl dl
Kippenbouillon Kippenbouillon0,5 blokjes blokje
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Rijst Rijst400 g g
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peper Peper
Zout Zout

Fazant met curry en ananas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar in gezouten water.
  2. Verhit olijfolie in een pan en bak de fazantenblokjes gaar en goudbruin. Neem uit de pan en hou warm onder folie.
  3. Doe nog wat olijfolie in de pan en voeg het currypoeder toe. Laat 1 minuut al roerend bakken. Voeg de paprika toe en laat even meebakken. Blus met de bouillon en roer het aanbaksel los. Kook voor de helft in. Voeg het vlees en de room toe en laat goed opwarmen. Kruid met peper en zout.
  4. Bak in een andere pan de ananasschijfjes goudbruin in hete olijfolie.
  5. Schep op elk bord wat rijst, overgiet met de currysaus met fazant en leg er de gebakken ananasschijfjes bovenop.