
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fazantfilets Fazantfilet | 6 | |
Ham
Ham (iberico de bellota, klein gesneden) | 100 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 4 | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 4 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | |
Rode wijn Rode wijn | 600 ml ml | |
Kerstomaten Kerstomaat | 600 g g | |
Tijm Tijm | 4 takjes takje | |
Gevulde pasta
Gevulde pasta (met fontina-spinazievulling) | 700 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFazant op jagerswijze met gevulde pasta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C. Kruid de fazantfilets met peper en zout. Bak ze rondom bruin in olijfolie in een ovenvaste pan. Neem ze uit de pan. Bak in dezelfde pan de ham met de ui, look en selder 2 minuten.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak nog eens 1 minuut verder. Leg er de fazantfilets terug in, schenk er de rode wijn bij en voeg de kerstomaatjes en de tijm toe. Zet de pan 20 minuten in de oven.
- Bereid de pasta zoals vermeld op de verpakking. Verdeel de pasta over een mooie schaal en schep er de fazant met de saus over. Werk af met de peterselie.