De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fazant op jagerswijze met gevulde pasta_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fazantfilets Fazantfilet6
Ham Ham
(iberico de bellota, klein gesneden)
100 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
4
Stengels selder Stengel selder
(groene)
4
Tomatenpuree Tomatenpuree2 el el
Rode wijn Rode wijn600 ml ml
Kerstomaten Kerstomaat600 g g
Tijm Tijm4 takjes takje
Gevulde pasta Gevulde pasta
(met fontina-spinazievulling)
700 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
3 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Fazant op jagerswijze met gevulde pasta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Kruid de fazantfilets met peper en zout. Bak ze rondom bruin in olijfolie in een ovenvaste pan. Neem ze uit de pan. Bak in dezelfde pan de ham met de ui, look en selder 2 minuten.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog eens 1 minuut verder. Leg er de fazantfilets terug in, schenk er de rode wijn bij en voeg de kerstomaatjes en de tijm toe. Zet de pan 20 minuten in de oven.
  3. Bereid de pasta zoals vermeld op de verpakking. Verdeel de pasta over een mooie schaal en schep er de fazant met de saus over. Werk af met de peterselie.