
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fazantfilets Fazantfilet | 4 | ||
Truffelgratin Truffelgratin | 850 g g | ||
Broccoli's Broccoli | 1 | ||
Aardperen Aardpeer | 400 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Honing-portosaus Honing-portosaus | 200 ml ml | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFazantfilet met truffelgratin, broccoli en aardpeer
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Warm de truffelgratin op in de oven.
- Maak de groenten schoon. Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer deze beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder de koude kraan.
- Zet twee braadpannen op het vuur. Borstel de aardpeer af en snij in de lengte middendoor. Bak de aardpeerstaafjes in de eerste pan met de olijfolie. Bak de fazantenfilets in de tweede pan met de boter. Kruid beide met peper en zout. Voeg, als de aardpeer gaar is, de broccoli toe en laat even meebakken.
- Warm de honing-portosaus op. Serveer de fazantenfilets met de groenten, truffelgratin en saus.
ONZE WIJNTIP: Fincas del Lebrel Rioja Reserva, 2010