De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fazantragu met pasta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fazantfilets Fazantfilet4
Sjalotten Sjalot2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Wortelen Wortel2
Champignons Champignons300 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Citroenen Citroen0,5
Witte wijn Witte wijn125 ml ml
Rauwe ham Rauwe ham100 g g
Tagliatelle Tagliatelle400 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g
Olijfolie Olijfolie

Voor de kippenbouillon:

Kippenbouillon Kippenbouillon0,5 blokjes blokje
Water Water250 ml ml

Fazantragu met pasta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(6)

Bereiding

  1. Snipper de sjalotten. Snij de champignons in partjes en de geschilde wortelen in blokjes. Kruid de fazantfilets met peper en zout en bak ze rondom bruin in olijfolie. Hak de ham fijn en voeg toe.Schep er de gesnipperde sjalot, champignons en wortelblokjes onder en pers er de look bij. Bak 1 minuut verder. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur zacht, zet het deksel op de pot en laat 30 minuten sudderen.
  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Haal de fazant uit de pan en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Laat het vocht wat verder inkoken en voeg dan het vlees opnieuw toe. Roer erde peterselie en het citroensap onder.
  3. Giet de pasta af en schep onder de ragu. Bestrooi met de kaas en serveer meteen.