Fazantragu met pasta

Fazantragu met pasta
MoeilijkheidMakkelijk
Koken50 min

Voorbereiding

  1. Snipper de sjalotten. Snij de champignons in partjes en de geschilde wortelen in blokjes. Kruid de fazantfilets met peper en zout en bak ze rondom bruin in olijfolie. Hak de ham fijn en voeg toe.Schep er de gesnipperde sjalot, champignons en wortelblokjes onder en pers er de look bij. Bak 1 minuut verder. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur zacht, zet het deksel op de pot en laat 30 minuten sudderen.

  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Haal de fazant uit de pan en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Laat het vocht wat verder inkoken en voeg dan het vlees opnieuw toe. Roer erde peterselie en het citroensap onder.

  3. Giet de pasta af en schep onder de ragu. Bestrooi met de kaas en serveer meteen.