
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fazantfilets Fazantfilet | 4 | ||
Sjalotten Sjalot | 2 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Wortelen Wortel | 2 | ||
Champignons Champignons | 300 g g | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | ||
Citroenen Citroen | 0,5 | ||
Witte wijn Witte wijn | 125 ml ml | ||
Rauwe ham Rauwe ham | 100 g g | ||
Tagliatelle Tagliatelle | 400 g g | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 30 g g | ||
Olijfolie Olijfolie |
Voor de kippenbouillon:
Kippenbouillon Kippenbouillon | 0,5 blokjes blokje | ||
Water Water | 250 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFazantragu met pasta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de sjalotten. Snij de champignons in partjes en de geschilde wortelen in blokjes. Kruid de fazantfilets met peper en zout en bak ze rondom bruin in olijfolie. Hak de ham fijn en voeg toe.Schep er de gesnipperde sjalot, champignons en wortelblokjes onder en pers er de look bij. Bak 1 minuut verder. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur zacht, zet het deksel op de pot en laat 30 minuten sudderen.
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Haal de fazant uit de pan en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Laat het vocht wat verder inkoken en voeg dan het vlees opnieuw toe. Roer erde peterselie en het citroensap onder.
- Giet de pasta af en schep onder de ragu. Bestrooi met de kaas en serveer meteen.