
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkenskoteletten Varkenskotelet | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 32 | |
Rauwe ham Rauwe ham | 4 sneetjes sneetje | |
Mozzarella Mozzarella | 250 g g | |
Pesto Pesto | 100 g g | |
Penne Penne | 400 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFiletkotelet op zijn Italiaans
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de koteletten aan beide zijden telkens een tweetal minuten in aan.
- Schik in een ovenschotel met telkens een sneetje ham, een kwart van de mozzarella en een lepel pesto bovenop. Schik er de kerstomaatjes bij en gaar 10 min. in de voorverwarmde oven.
- Kook de penne beetgaar in ruim, licht gezouten water.
- Serveer de penne op een bord met telkens een filetkotelet in het midden.
- Werk af met de kerstomaatjes en het bakvocht. Serveer indien gewenst met extra pesto.