De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Filetkotelet op zijn Italiaans

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkenskoteletten Varkenskotelet4
Kerstomaten Kerstomaat32
Rauwe ham Rauwe ham4 sneetjes sneetje
Mozzarella Mozzarella250 g g
Pesto Pesto100 g g
Penne Penne400 g g
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Zout Zout

Filetkotelet op zijn Italiaans

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(15)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de koteletten aan beide zijden telkens een tweetal minuten in aan.
  3. Schik in een ovenschotel met telkens een sneetje ham, een kwart van de mozzarella en een lepel pesto bovenop. Schik er de kerstomaatjes bij en gaar 10 min. in de voorverwarmde oven.
  4. Kook de penne beetgaar in ruim, licht gezouten water.
  5. Serveer de penne op een bord met telkens een filetkotelet in het midden.
  6. Werk af met de kerstomaatjes en het bakvocht. Serveer indien gewenst met extra pesto.