De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fluffy yoghurtpannenkoekjes met verse aardbeiensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Yoghurt Yoghurt
(volle)
250 g g
Tarwebloem Tarwebloem250 g g
Eieren Ei2
Melk Melk200 ml ml
Vanillesuiker Vanillesuiker1 zakjes zakje
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Zout Zout
Muntblaadjes Muntblaadje1 bosjes bosje
Boter Boter

Voor de saus:

Aardbeien Aardbei200 g g
Tijm Tijm1 bosjes bosje
Suiker Suiker25 g g
Citroenen Citroen
(sap)
0,5
Boter Boter

Fluffy yoghurtpannenkoekjes met verse aardbeiensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(62)

Bereiding

  1. Breng voor de saus de aardbeien met de suiker, tijm, het citroensap en boter op een zacht vuur aan de kook. Laat 20minuten sudderen. Mix de saus door en laat afkoelen.
  2. Klop de yoghurt met de eieren, melk, vanillesuiker en zout glad. Zeef er de bloem met het bakpoeder bij en meng tot een glad beslag.
  3. Bak in boter fluffy pannenkoekjes van het beslag. Stapel ze mooi op elkaar en druppel er de saus over. Werk af met munt.