Voorbereiding
- Doe de boter samen met de suiker, het zout, het ei en de bloem in de mixkom en kneed alles knead/2 minuten. Voeg eventueel wat koud water toe als het deeg te droog is. Rol het deeg tot een bal, wikkel in folie en leg 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit en verdeel het over kleine, ingevette taartvormpjes. Leg er telkens een vel bakpapier in en vul ze met bakbonen. Bak 20 minuten blind in de oven. Haal de gebakken taartjes uit de oven, verwijder de bakbonen en het bakpapier. Laat de taartjes volledig afkoelen voor ze te vullen
- Zet het roeropzetstuk in de mixkom. Doe de mascarpone en de yoghurt in de mixkom en klop 1 minuut/stand 2. Voeg de honing en de vanillesuiker toe en klop nog eens 30 seconden/stand 3. Vul de taartjes met het mascarpone-yoghurt mengsel. Verdeel het fruit over de taartjes en laat nog een uurtje opstijven in de koelkast voor het serveren.