De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frambozen-aardbeientaartjes met yoghurt-mascarponevulling

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mascarpone Mascarpone250 g g
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze200 g g
Honing Honing3 - 4 el el
Vanillesuiker Vanillesuiker12 g g
Frambozen Framboos200 g g
Aardbeien Aardbei200 g g
Munt Munt
(verse)

Voor het deeg

Boter Boter
(koud)
160 g g
Suiker Suiker80 g g
Eieren Ei
(koud)
1
Tarwebloem Tarwebloem300 g g
Zout Zout

Frambozen-aardbeientaartjes met yoghurt-mascarponevulling

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(6)

Bereiding

  1. Doe de boter samen met de suiker, het zout, het ei en de bloem in de mixkom en kneed alles knead/2 minuten. Voeg eventueel wat koud water toe als het deeg te droog is. Rol het deeg tot een bal, wikkel in folie en leg 30 minuten in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit en verdeel het over kleine, ingevette taartvormpjes. Leg er telkens een vel bakpapier in en vul ze met bakbonen. Bak 20 minuten blind in de oven. Haal de gebakken taartjes uit de oven, verwijder de bakbonen en het bakpapier. Laat de taartjes volledig afkoelen voor ze te vullen
  3. Zet het roeropzetstuk in de mixkom. Doe de mascarpone en de yoghurt in de mixkom en klop 1 minuut/stand 2. Voeg de honing en de vanillesuiker toe en klop nog eens 30 seconden/stand 3. Vul de taartjes met het mascarpone-yoghurt mengsel. Verdeel het fruit over de taartjes en laat nog een uurtje opstijven in de koelkast voor het serveren.