
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Water Water | 1 el el | |
Suiker Suiker | 22 g g | |
Eidooiers Eidooier | 1 | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 65 g g | |
Citroenen Citroen | 0,25 | |
Kookroom Kookroom | 65 ml ml | |
Frambozen Framboos | 50 g g |
Voor de frambozensaus:
Frambozen Framboos | 70 g g | |
Suiker Suiker | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrambozen parfait-pralines
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng voor de saus de suiker met de frambozen aan de kook. Roer tot de frambozen uit elkaar vallen. Giet alles door een zeef,duw er al het vocht uit en laat afkoelen.
- Klop de eidooiers romig. Breng het water met de suiker aan de kook en laat 2 minuten doorkoken. Giet de hete siroop al kloppend door de eidooiers en blijf kloppen tot alles is afgekoeld.
- Rasp en pers de citroen. Meng de yoghurt met de citroenrasp en -sap. Klop de room stijf. Meng het yoghurtmengsel door de eidooiers en spatel er vervolgens de slagroom onder.Vul de vormpjes afwisselend met het yoghurt-roommengsel en wat van de frambozensaus. Vries de vormpjes voor minstens 4 uur in.
- Haal de parfaitpralines kort voor het serveren uit de vormpjes. Verdeel er de resterende frambozen rond.