
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het fruitsap
komkommers
Komkommer (in stukjes, ontpit) | 150 g g | |
Appelsap
Appelsap (ijskoud) | 15 cl cl | |
Muntblaadjes Muntblaadje | 5 | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 |
Extra voor de cocktail
Vermout
Vermout (witte) | 5 cl cl | |
Ijsblokjes
Ijsblokjes (crushed) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFresh Happiness
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Voor het fruitsap:
- Doe de stukjes komkommer, het appelsap, de muntblaadjes en het citroensap in een blender en mix fijn.
- Serveer meteen in een gekoeld glas.
Voor de cocktail:
- Doe de stukjes komkommer, het appelsap, de muntblaadjes en het citroensap in een blender en mix fijn.
- Vul een shaker met crushed ijs en giet er het fruitsap en de vermout bij. Schudden maar!
- Serveer meteen in een gekoeld glas.