Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
komkommers Komkommer | 1 | |
Blauwe druiven Blauwe druif | 350 g g | |
Citroensap Citroensap | 150 ml ml | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Voor de siroop
Water Water | 150 ml ml | |
Suiker Suiker | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFresh Splash
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm voor de siroop het water met de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Laat 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.
- Snij met een dunschiller enkele lange plakjes van de komkommer.
- Schil de rest van de komkommer in blokjes. Mix samen met 300 ml water glad. Haal door een zeef.
- Ontpit de rode druiven en mix fijn. Haal door een zeef.
- Vul een shaker met de beide sappen, het citroensap, de munt, de suikersiroop en een handvol ijsblokjes en shake goed.
- Verdeel de mocktail over de glazen en werk af met een plakje komkommer.