Fricandon, hummus en wortelsalade

Fricandon, hummus en wortelsalade
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Warm de oven voor op 190 °C.

  2. Maak de fricandons:Reinig de ui en snijd zeer fijn. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de fetablokjes en de kruiden. Vorm mooie fricandons van telkens ca. 120 g. Bak ze aan in de pan in wat olijfolie. Schik in een ovenschaal en gaar verder in de oven gedurende 10 minuten.

  3. Maak de salade:Meng olijfolie, het appelsap en het citroensap. Schil de wortelen met een dunschiller en snijd ze daarna in fijne linten, zoals brede tagliatellelinten. Reinig de sjalotten en snijd in fijne ringen. Meng met de tijmblaadjes en de vinaigrette van appel- en citroensap.

  4. Serveer telkens 2 fricandons met een lepel hummus. Werk af met de wortelsalade.