De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Fris yoghurtsoepje met gerookte eend en munt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Peterselie Peterselie
Munt Munt
Amandelnoten Amandelnoot50 g g
Water Water50 cl cl
Bouillonpasta Bouillonpasta
(kip)
1 el el
Yoghurt Yoghurt2 dl dl
Limoenen Limoen
(geperst & geraspt)
1
Gerookte eend Gerookte eend100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Fris yoghurtsoepje met gerookte eend en munt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Snipper de sjalot. Hak of pers de knoflook fijn. Hak enkele handjes kruiden fijn en de amandelen grof. Rooster de amandelen goudbruin.
  2. Meng het water met de kippenbouillonpasta en de yoghurt. Breng op smaak met de fijngehakte kruiden, de gesnipperde sjalot en de geperste knoflook. Voeg het sap en de geraspte schil van de limoen toe. Kruid met peper en zout.
  3. Verdeel het yoghurtsoepje over borden of kommen en werk af met de gerookte eend en de geroosterde amandelen. Serveer goed gekoeld.