
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Munt Munt | |||
Amandelnoten Amandelnoot | 50 g g | ||
Water Water | 50 cl cl | ||
Bouillonpasta
Bouillonpasta (kip) | 1 el el | ||
Yoghurt Yoghurt | 2 dl dl | ||
Limoenen
Limoen (geperst & geraspt) | 1 | ||
Gerookte eend Gerookte eend | 100 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFris yoghurtsoepje met gerookte eend en munt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de sjalot. Hak of pers de knoflook fijn. Hak enkele handjes kruiden fijn en de amandelen grof. Rooster de amandelen goudbruin.
- Meng het water met de kippenbouillonpasta en de yoghurt. Breng op smaak met de fijngehakte kruiden, de gesnipperde sjalot en de geperste knoflook. Voeg het sap en de geraspte schil van de limoen toe. Kruid met peper en zout.
- Verdeel het yoghurtsoepje over borden of kommen en werk af met de gerookte eend en de geroosterde amandelen. Serveer goed gekoeld.