
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kiwi's Kiwi | 2 | |
Appels Appel | 2 | |
Bananen Banaan | 1 | |
Meloen Meloen | 1 | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 100 g g | |
Pompelmoes
Pompelmoes (roze) | 1 | |
Limoenen Limoen | 3 | |
Honing Honing | 2 el el | |
Muntblaadjes
Muntblaadje (handvol) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse fruitsalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Schil de kiwi’s en snijd in plakjes. Was de appelen, snijd in partjes en snijd de partjes in plakjes. Pel de banaan en snijd in plakjes. Haal met een Parisienneboor bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen (of snijd het vruchtvlees in blokjes). Pel de pompelmoes en snijd het vruchtvlees in hapklare stukjes. Meng al het fruit onder elkaar.
2. Pers de limoenen en roer er de honing onder. Giet dit over het fruit. Meng er voorzichtig de muntblaadjes onder.
Deze fruitsalade kan je in een afgesloten vacuümbakje tot 2 dagen bewaren in de koelkast. Het citrusfruit zorgt ervoor dat de appel en banaan niet snel verkleuren. Als je het bakje vacuüm trekt, kan je nog langer genieten van een verse fruitsalade.