De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frisse fruitsalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kiwi's Kiwi2
Appels Appel2
Bananen Banaan1
Meloen Meloen1
Blauwe bessen Blauwe bes100 g g
Pompelmoes Pompelmoes
(roze)
1
Limoenen Limoen3
Honing Honing2 el el
Muntblaadjes Muntblaadje
(handvol)

Frisse fruitsalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(21)

Bereiding

1. Schil de kiwi’s en snijd in plakjes. Was de appelen, snijd in partjes en snijd de partjes in plakjes. Pel de banaan en snijd in plakjes. Haal met een Parisienneboor bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen (of snijd het vruchtvlees in blokjes). Pel de pompelmoes en snijd het vruchtvlees in hapklare stukjes. Meng al het fruit onder elkaar.

2. Pers de limoenen en roer er de honing onder. Giet dit over het fruit. Meng er voorzichtig de muntblaadjes onder.

Deze fruitsalade kan je in een afgesloten vacuümbakje tot 2 dagen bewaren in de koelkast. Het citrusfruit zorgt ervoor dat de appel en banaan niet snel verkleuren. Als je het bakje vacuüm trekt, kan je nog langer genieten van een verse fruitsalade.