Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Platte kaas Platte kaas | 150 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Melk Melk | 180 ml ml | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 12 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 120 g g | |
Frambozen Framboos | 150 g g | |
Aardbeien
Aardbei (in plakjes) | 100 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 100 g g | |
Bananen
Banaan (in plakjes) | 1 | |
Munt Munt | takjes takje | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 tl tl | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse kwarkpannenkoekjes met vers fruit
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roer de platte kaas los met het ei, de melk en de vanillesuiker. Voeg de bloem toe en klop stevig door.
- Bak kleine pannenkoekjes van het beslag in een beetje zonnebloemolie. Plet met een vork de frambozen fijn. Roer er de honing door.
- Verdeel de pannenkoekjes over de borden. Schep er een lepel van de frambozensaus over en werk af met de bosbessen, de aardbeien, de banaan en de munt. Druppel er nog wat honing over