De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frisse meloensalade met frambozendressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Frambozen Framboos8
Mosterd Mosterd1 tl tl
Honing Honing1 tl tl
Azijn Azijn2 el el
Muntblaadjes Muntblaadje10
Rucola Rucola25 g g
Meloen Meloen
(Galia)
1
Watermeloenen Watermeloen1
Mozzarella Mozzarella
(bolletjes)
200 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf10
Rode uien Rode ui0,5
Stokbroden Stokbrood1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Frisse meloensalade met frambozendressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(247)

Bereiding

  1. Prak de frambozen fijn met een vork. Meng er de mosterd, azijn, honing en 6 el olijfolie onder. Kruid met peper en zout
    en zet koel. 
  2. Snij het vruchtvlees van de meloenen in kleine driehoekjes. Snij de rode ui in dunne halve ringen. Snij de munt fijn. 
    Snij de olijven in plakjes. Doe al deze ingrediënten samen in een kom, kruid met peper en zout en meng voorzichtig onder elkaar. 
  3. Verdeel de rucola over de borden en schep er de meloensalade op. Druppel er de frambozendressing over.
    Serveer met het stokbrood.
Frisse meloensalade met frambozendressing