Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pasta
Pasta (spirelli) | 400 g g | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 400 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Rode uien
Rode ui (fijngehakt) | 1 | |
Minikomkommers Minikomkommer | 4 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 200 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Mozzarella Mozzarella | 200 g g | |
Pesto
Pesto (groene) | 3 el el | |
Rucola Rucola | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Rozemarijn Rozemarijn | 40 g g | |
Crackers Cracker | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse pastasalade met gehaktballetjes en mozzarella (kids favoriet) + crumble van pizzacrackers
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Meng het ei, paneermeel, de peterselie en het paprikapoeder onder het gehakt. Kruid met peper en zout en rol er balletjes van. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie.
- Giet de pasta af en laat wat afkoelen. Meng er de rode ui, de komkommer, kerstomaatjes, paprika, mozzarellabolletjes en de groene pesto onder.
- Schep de pasta op een grote schaal. Verdeel er de gehaktballetjes over en werk af met de rucola, basilicum en crackers. Serveer meteen.