De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frisse pastasalade met gehaktballetjes en mozzarella (kids favoriet) + crumble van pizzacrackers

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pasta Pasta
(spirelli)
400 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt400 g g
Eieren Ei1
Paneermeel Paneermeel
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
Paprikapoeder Paprikapoeder
Rode uien Rode ui
(fijngehakt)
1
Minikomkommers Minikomkommer4
Kerstomaten Kerstomaat200 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Mozzarella Mozzarella200 g g
Pesto Pesto
(groene)
3 el el
Rucola Rucola
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Rozemarijn Rozemarijn40 g g
Crackers Cracker
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Frisse pastasalade met gehaktballetjes en mozzarella (kids favoriet) + crumble van pizzacrackers

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(374)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Meng het ei, paneermeel, de peterselie en het paprikapoeder onder het gehakt. Kruid met peper en zout en rol er balletjes van. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie.
  2. Giet de pasta af en laat wat afkoelen. Meng er de rode ui, de komkommer, kerstomaatjes, paprika, mozzarellabolletjes en de groene pesto onder.
  3. Schep de pasta op een grote schaal. Verdeel er de gehaktballetjes over en werk af met de rucola, basilicum en crackers. Serveer meteen.