
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 500 g g | |
Nectarines
Nectarine (in partjes) | 2 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Rucola Rucola | ||
Limoensap Limoensap | 2 el el | |
Pasta Pasta | 300 g g | |
Gekookte ham
Gekookte ham (blokjes) | 150 g g | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 30 g g | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 200 g g | |
Suiker Suiker | 1 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse pastasalade met nectarines en ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de look, met de suiker, het limoensap, de helft van het basilicum en een scheut olijfolie onder de kerstomaten. Kruid met peper en zout en knijp de tomaatjes met je handen zachtjes open. Meng alles goed door elkaar.
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en bewaar 100 ml kookvocht. Schep de pasta onder de zachte tomaatjes. Giet er eventueel wat kookvocht bij als de salade niet smeuïg genoeg is.
- Schep de mozzarellabolletjes, partjes nectarine, de ham en de rucola onder de pasta. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.Werk af met de pijnboompitjes en het resterende basilicum.