De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frisse salade met lentegroenten en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Groene asperges Groene asperge500 g g
Peultjes Peultjes
(of snijbonen)
250 g g
Sperziebonen Sperziebonen500 g g
Stengels selder Stengel selder
(groene)
1 - 2
Erwten Erwten100 g g
Sjalotten Sjalot1
Olijfolie Olijfolie
Feta Feta100 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Rucola Rucola
Citroenen Citroen1
Italiaanse mix Italiaanse mix
Munt Munt
(fijngesneden)
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Frisse salade met lentegroenten en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(18)

Bereiding

  1. Versnij de groenten naar wens en blancheer elke groente apart beetgaar in kokend gezouten water. Verfris de groenten in ijskoud water en laat uitlekken.
  2. Pel en snij de sjalot in dunne ringen. Meng alle groenten onder elkaar in een grote kom, kruid met peper, grof zout en olijfolie.
  3. Verkruimel de feta over de salade en werk af met wat rucola, stukjes paprika, de geraspte citroenschil, de Italiaanse mix en fijngehakte munt.