
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Groene asperges Groene asperge | 500 g g | |
Peultjes
Peultjes (of snijbonen) | 250 g g | |
Sperziebonen Sperziebonen | 500 g g | |
Stengels selder
Stengel selder (groene) | 1 - 2 | |
Erwten Erwten | 100 g g | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Feta Feta | 100 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Rucola Rucola | ||
Citroenen Citroen | 1 | |
Italiaanse mix Italiaanse mix | ||
Munt
Munt (fijngesneden) | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse salade met lentegroenten en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Versnij de groenten naar wens en blancheer elke groente apart beetgaar in kokend gezouten water. Verfris de groenten in ijskoud water en laat uitlekken.
- Pel en snij de sjalot in dunne ringen. Meng alle groenten onder elkaar in een grote kom, kruid met peper, grof zout en olijfolie.
- Verkruimel de feta over de salade en werk af met wat rucola, stukjes paprika, de geraspte citroenschil, de Italiaanse mix en fijngehakte munt.