Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Wortelen Wortel | 4 | |
Venkels Venkel | 1 | |
Appels
Appel (Jonagold) | 1 | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | |
Appelsap Appelsap | 1 dl dl | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 20 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse salade van wortel en venkel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Reinig de wortelen en snijd met een dunschiller in fijne slierten.
- Snijd de venkel in fijne plakjes. Houd wat groen van de venkel apart.
- Snijd de appel in fijne plakjes. Besprenkel met het citroensap.
- Meng alles onder elkaar en werk af met appelsap en olijfolie. Laat even marineren.
- Presenteer de salade en werk af met de pijnboompitten en het venkelgroen.
- Serveer met volkoren brood en de marinade.
TIP: Lekker met geitenkaas, gerookte zalm of rauwe ham of als vegetarische salade.