Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (vastkokend, in kleine blokjes) | 150 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 40 g g | |
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 0,5 | |
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Eieren Ei | 4 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 30 g g | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 dl dl | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrittata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes. Blus met de bouillon en laat koken tot bijna alle bouillon verdampt is.
- Giet er opnieuw wat olijfolie bij en voeg de uiringen en courgette toe. Bak een 3-tal minuten. Kruid met wat oregano, peper en zout.
- Voeg de spinazieblaadjes toe en roer tot ze geslonken zijn. Klop de eieren los, giet over de spinazieblaadjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 10 minuten, met deksel op de pan, bakken tot het ei gestold is. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas over.
TIP: Dit bijgerecht kan je ook klaarmaken in een gourmetpannetje!