De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Frittata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel
(vastkokend, in kleine blokjes)
150 g g
Bladspinazie Bladspinazie40 g g
Courgettes Courgette
(in blokjes)
0,5
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Eieren Ei4
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas30 g g
Groentebouillon Groentebouillon1 dl dl
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Peper Peper
Zout Zout

Frittata

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(19)

Bereiding

  1. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes. Blus met de bouillon en laat koken tot bijna alle bouillon verdampt is.
  2. Giet er opnieuw wat olijfolie bij en voeg de uiringen en courgette toe. Bak een 3-tal minuten. Kruid met wat oregano, peper en zout.
  3. Voeg de spinazieblaadjes toe en roer tot ze geslonken zijn. Klop de eieren los, giet over de spinazieblaadjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 10 minuten, met deksel op de pan, bakken tot het ei gestold is. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas over.

TIP: Dit bijgerecht kan je ook klaarmaken in een gourmetpannetje!